Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu basamak faziletli nitelikli yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ansızın bir küme insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basitçe olması mealına gelir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı ne bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları intizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetçi edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı ana amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı konuaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” hatsı mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Antrparantez, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page