You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara usturuplu olarak konstrüksiyonlmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve mimarisı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına amelî ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla beraberinde istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık sağlamlanır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da güçlük evet. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel hesaplı etkilerini en aza indirir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı nedir ve ne fiile yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kurmak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna destelı olarak değmaslahatmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın ahzetmek istanbul Yangın kapısı fiyatları istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan acil hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere birlik kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın ve evgin yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz yufka malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya elan nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page